Presentem SinergiaCRM a Barcelona i Madrid!

Encara no fa un any, a principis de juliol de 2012, vam tenir la primera trobada amb una colla d’entitats preocupades per millorar la gestió de la seva base social i interessades en les eines CRM.

Des de llavors fins ara hem treballat intensament per fer realitat el somni d’una colla d’organitzacions no lucratives que apostaven per desenvolupar i explotar conjuntament una eina que les ajudés a comunicar-se amb les persones, a mobilitzar la societat i a aconseguir recursos millor de com ho feien. A aquesta eina la vam anomenar SinergiaCRM i a finals de mes la presentarem públicament.

Tenim moltes coses per explicar però en aquesta ocasió preferim fer-ho en directe, de manera que amb molta il·lusió us convidem a acompanyar-nos, sigui a Barcelona o a Madrid, en aquesta estrena.

Tant si formeu part d’una entitat ja adherida al projecte com si us esteu plantejant adherir-vos-hi o si, simplement, teniu curiositat per saber més sobre l’aplicació i el projecte de sector que hi ha al darrere, us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *