Presentacions de SinergiaCRM a Madrid i Santiago de Compostela

L’activitat a SinergiaCRM no s’atura. Des d’aquest mes d’octubre les 21 organitzacions que formen part del projecte ja disposen d’una solució CRM oberta, assequible i adaptada a les seves necessitats.

Per tal que altres entitats puguin conèixer SinergiaCRM de ben a la vora i resoldre tots els dubtes que puguin tenir, hem convocat dues noves sessions de presentació pels propers dies, a Madrid i a Santiago de Compostela.

Madrid
Dia: 23 d’octubre, dimecres
Hora: a les 10h del matí
Lloc: Fundación GMP. Edificio Iberia Mart. Orense, 34, 28020 Madrid.
Vegeu el mapa de situació
Per assistir a la sessió envieu un missatge a info@sinergiacrm.org.

Santiago de Compostela
Dia: 6 de novembre, dimecres
Hora: a les 12h del migdia
Lloc: CDTIC. Rúa Airas Nunes, s/n – Conxo, 15702 Santiago de Compostela
Vegeu el mapa de situació
Per assistir a la sessió cal que us inscriviu a través del formulari del CDTIC.

CDTICO Centro Demostrador TIC de Galicia, o CDTIC, é froito dun convenio de colaboración entre a Xunta de Galicia e o Ministerio de Industria, Turismo e Comercio, como punto de encontro entre a oferta do Sector TIC e as empresas galegas que demandan produtos e servizos para mellorar a súa productividade e competitividade.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *