Presentació de SinergiaCRM a Bilbao

Arrenquem l’any amb una nova presentació de SinergiaCRM. El proper 6 de febrer, dijous, serem a Bilbao.

L’objectiu de la sessió és explicar breument el projecte i la seva filosofia i fer una demostració de la funcionalitat de SinergiaCRM, deixant temps perquè els assistents formuleu totes les consultes necessàries.

Us convidem a participar d’aquesta sessió i us agrairem que contribuïu a la seva difusió per tal que el màxim nombre d’entitats tinguin l’oportunitat d’assistir-hi.

Dia: dijous 6 de febrer
Lloc: Bolunta (C/ Ronda, s/n, davant del número 5, 48005 Bilbao-Casco Viejo).
Hora: a les 12h (durada prevista de dues hores, fins a les 14h).

Per assistir a la presentació de Bilbao cal omplir el formulari d’inscripció.

Aprofitant la nostra estada a Bilbao, si la vostra entitat està molt interessada en el projecte o en un procés clar de selecció d’una solució CRM us oferim la possibilitat de celebrar una reunió particular abans o després de la presentació. Per sol·licitar la reunió, escriviu-nos a info@sinergiacrm.org.

SinergiaCRM és una solució CRM específica per al Tercer Sector sorgida des del propi sector a partir d’un procés col·laboratiu entre diverses entitats. En aquests moments més de 20 organitzacions estan utilitzant ja SinergiaCRM per a la gestió de la seva base social, quotes i donatius, subvencions, informes, enviament de correus massius, formularis web, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *