Assemblea de SinergiaTIC. Un proveïdor tecnològic en assemblea?

Els propers 27 i 28 d’abril -a Madrid i Barcelona, respectivament, per tal d’apropar l’entitat als seus socis i no a l’inrevés- celebrem l’assemblea ordinària de l’Associació SinergiaTIC.

Aquest projecte -del qual SinergiaCRM és només la primera de les eines a disposició de les entitats no lucratives- es va definir des del primer moment com a “tecnologia des de i per al Tercer Sector” i, atenent a aquesta filosofia, es va constituir com a associació.

Les entitats que fan servir les nostres aplicacions -gairebé 40 en aquests moments- són les sòcies d’aquesta entitat i gaudeixen de tots els drets i beneficis de ser-ho:

  • Transparència i control sobre les dades econòmiques de l’entitat (i sobre les tarifes, el destí dels recursos, etc.)
  • Capacitat de decisió sobre estratègies i desenvolupaments futurs.
  • Influència sobre la vida associativa (als fòrums, des de la Junta Directiva…)
  • Validació de la feina desenvolupada i de la continuïtat de la vocació del projecte d’apoderament del Tercer Sector pel que fa a l’ús de les TIC.

És un bon moment per poder compartir la situació de cada organització, per reforçar el projecte, per donar un nou impuls a la difusió a l’entorn de les nostres entitats sòcies, perquè creiem en el projecte i estem convençuts de la seva consolidació i creixement a curt i mig termini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *