3 anys i 50 entitats. Un projecte en permanent evolució.

Aquest mes d’octubre es compleixen tres anys des que les primeres organitzacions van començar a fer servir SinergiaCRM, l’eina de gestió de base social pensada des del tercer sector per al tercer sector.

En aquest temps el projecte ha crescut des de la dotzena d’entitats promotores fins a les actualment 50 organitzacions actives que es beneficien dels nostres principis fundacionals: no lucrativitat, vocació col·laborativa, codi obert, tarifes ajustades al pressupost de cada organització, etc.

Centenars d’usuaris diaris o milers de consultes resoltes als fòrums de suport són alguns dels indicadors d’ús que a dia d’avui caracteritzen l’evolució i consolidació de SinergiaCRM.

En permanent evolució

A més de tota la funcionalitat inicialment prevista, hem adaptat l’eina a la normativa SEPA de domiciliació de rebuts bancaris, hem incorporat formularis integrables en web per a la captació de fons (incloent el pagament amb TPV) i properament posarem a disposició de les entitats usuàries un mòdul de gestió de fluxos de treball (workflows), nous formularis d’inscripció a esdeveniments que també permetran el pagament online i altres funcionalitats de gran interès per a totes les organitzacions no lucratives.

Si voleu conèixer tot el que SinergiaCRM pot fer per a la vostra organització feu una ullada al diagrama modular i si en voleu saber encara més, consulteu el nostre wiki, enriquit constantment amb nous continguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *