SinergiaCRM ja té canal a YouTube

El contingut disponible al canal repassa conceptes bàsics útils per a les noves persones usuàries del CRM i també per a les persones que utilitzen habitualment l’eina, que trobaran vídeos específics de les diferents funcionalitats disponibles al CRM i que, al futur, s’aniran ampliant amb vídeos de les noves funcionalitats que s’incorporin

SinergiaCRM va presentar a l’Assemblea anual celebrada al mes de maig una de les novetats d’enguany: els vídeos d’autoformació. Es tracta d’una petició històrica que reafirma l’aposta de SinergiaCRM per l’empoderament de les entitats en l’ús i administració de l’eina.

La consolidació del projecte ha obert la possibilitat d’ampliar els canals mitjançant els quals un projecte tecnològic i col·laboratiu com SinergiaTIC arriba als seus socis. Amb l’objectiu de facilitar l’ús de l’eina, els vídeos d’autoformació ofereixen un matís diferent a la resta de documentació que fins ara s’utilitzava i que, per suposat, segueix sent vigent.

Els vídeos ofereixen contingut a aquelles persones usuàries que comencen a utilitzar el CRM i que necessiten començar de zero, coneixent els detalls de l’eina que són bàsics per poder exprimir totes les seves capacitats. D’altra banda, també serà útil per aquelles persones usuàries amb experiència amb el CRM, sobretot quan es llencin novetats. Per exemple, acompanyant el recent llençament del nou mòdul funcional de fluxos de treball, al canal de SinergiaCRM es poden trobar els detalls d’aquesta nova funcionalitat.

Actualment, el canal consta de tres vídeos tutorials que mostren conceptes bàsics de l’eina, els mòduls de Persones, Organitzacions i Interessats i, finalment, el mòdul que ja hem comentat de Fluxos de treball. A més, el contingut és accessible tant en català com en castellà i està subtitulat en ambdues llengües. El canal s’anirà ampliant poc a poc amb nous vídeos sobre mòduls, adaptacions i altres funcionalitats.

A continuació, podem veure un dels vídeos introductoris amb conceptes bàsics sobre l’eina, que pot ser molt útil a totes aquelles persones que s’inicien amb SinergiaCRM:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *