Sessió oberta de presentació de SinergiaCRM a Palma

A l’atenció d’entitats del Tercer Sector de Palma (i les Balears en general).

Tot aprofitant sessions de formació a l’entitat usuària de l’eina que ens acollirà, des de l’Associació SinergiaTIC hem planificat una sessió oberta de presentació de SinergiaCRM a qualsevol entitat a qui pugui interessar.

La missió de l’Associació SinergiaTIC – sí, també és un projecte no lucratiu – és la d’apoderar en l’ús de les tecnologies entitats del Tercer Sector, o bé creant-les, o bé recomanant eines de tercers que considerem poden ésser alternatives interessants atès les particularitats del nostre sector. La primera de les iniciatives tecnològiques ha estat desenvolupar, sobre base de codi obert, una solució CRM (SinergiaCRM). Més de 100 referències de qualsevol volum i àmbit d’activitat consoliden SinergiaCRM com un dels referents del sector per a la gestió de la base social d’una entitat.

Mostrarem les diverses funcionalitats de l’eina adaptades a les particularitats de la gestió d’entitats no lucratives: campanyes i butlletins, formacions, esdeveniments, atenció directa i gestió de programes, quotes i remeses, donatius i copagaments, formularis en web, subvencions, informes i plantilles, inserció laboral, fluxos de treball, etc. A banda d’una important capacitat d’adaptació a requeriments específics de les organitzacions usuàries.

De ben segur, la teva entitat podria estar interessada en conèixer aquest projecte i aquesta solució “des de” i “per al” Tercer Sector.

Informació pràctica de la Sessió Oberta de presentació de SinergiaCRM:

Data i hora: Dimarts, 3 de Desembre, a les 16h (calculem un parell d’hores de durada)
Lloc: Palma (Espai Comunitari Litoral de Llevant, Golf de Biscaia, 5 07007 – La Gruta.).

Si vols assistir a la sessió, envia un correu a marc@sinergiacrm.org per tal de facilitar-nos la logística (evidentment, la sessió és gratuïta).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *