Estigues al dia amb el Dashlet de SinergiaCRM News

Ja està disponible el nou dashlet informatiu que permetrà estar al dia de les principals novetats i notícies de SinergiaCRM i del projecte SinergiaTIC sense esforços i des de la pròpia eina.

L’equip tècnic de SinergiaCRM ha desenvolupat un nou recurs informatiu per a fer accessible a totes les persones usuàries de l’eina, que són més de 3.000 en el moment d’arrencar amb aquest nou canal, tota la informació més important relacionada amb el CRM i, en general, amb el projecte associatiu de SinergiaTIC.

L’objectiu d’aquest nou dashlet és acostar a les persones usuàries informació rellevant, habitualment publicada a través d’altres canals. Parlem d’aquella informació que apareix als butlletins, al fòrum de debats o a les xarxes socials i que pugui ser d’interès per als usuaris del CRM en qualsevol àmbit i que puguin consultar-se cada vegada que s’accedeixi a l’aplicació.

Així, les diferents publicacions s’estructuren en 4 blocs o tipologies:

  • Les alertes, destacades en color vermell, sobre parades del servidor o també la no disponibilitat de les instàncies del CRM.
  • Articles sobre nous desenvolupaments o funcionalitats de SinergiaCRM, així com sobre els recursos formatius (vídeos, webinars, etc) que es vagin implementant.
  • Experiències d’ús d’altres entitats.
  • Informacions sobre la vida associativa de SinergiaTIC (assemblees, altes de noves entitats, etc.)

El dashlet ja està disponible per a les entitats que ja treballen amb SuiteCRM, de manera que arribarà a cadascun dels usuaris i usuàries de SinergiaCRM conforme s’avanci en la migració de les entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *