Site Overlay

Experiència d’ús: Gestió integral del projecte «Mulla’t» de sensibilització i captació de fons

EXPERIÈNCIES
D’ÚS

Gestió integral del projecte "Mulla't" de sensibilització i captació de fons

Fundació Esclerosi Múltiple

Entitat associada a SinergiaTIC des del 2018, la Fundació Esclerosi Múltiple va nèixer al 1989 a Barcelona i és una de entitat privada sense ànim de lucre. Des de la Fundació treballen per aturar l’impacte de la malaltia a la vida de les persones amb esclerosi múltiple i al seu entorn.

El projecte “Mulla’t” és la principal campanya de captació de fons de l’entitat. Cada any hi participen més de 110.000 persones, hi col·laboren unes 1.200 persones voluntàries i es duu a terme a 650 piscines.

A FEM també gestionen mitjançant el CRM la inserció laboral, l’atenció dels professionals, la comunicació i la captació de fons.

Margi Vilarrubia és la persona responsable de sistemes de FEM i ens explica com el CRM ha facilitat la gestió del projecte «Mulla’t»:

PUNT DE PARTIDA

La gestió inicial del projecte era a través d’una base de dades de Microsoft Access. En aquesta base de dades es registrava manualment la participació de les piscines, la comanda de marxandatge o la inscripció de persones voluntàries, entre moltes altres coses.

D’altra banda, les comunicacions amb les piscines participants eren a través de correu electrònic i de fax, el que posteriorment significava haver de registrar manualment les respostes i canvis dels contactes i inscripcions respecte les edicions anteriors.

SOLUCIÓ ADOPTADA

El primer pas amb SinergiaCRM va ser adaptar alguns camps ja existents al CRM perquè s’ajustessin millor a les necessitats del projecte «Mulla’t». Es van modificar els mòduls d’«Organització», «Persona», «Esdeveniments» i «Inscripcions». A més, també es van crear mòduls nous per gestionar els productes i les comandes.

Les inscripcions, tant de les piscines com de les persones voluntàries, ja no requereixen de la intervenció manual, ja que es generen a través de la pàgina web mitjançant formularis integrats proporcionats pel CRM, de manera que, a més, les dades rebudes ja s’hi emmagatzemen directament. De la mateixa manera, quan les inscripcions de les piscines arriben al CRM hi ha processos que generen automàticament les comandes dels materials que hem de enviar, així com registres per a indicar les aportacions econòmiques que s’hi recaptaran.

En tot el procés també hi intervenen alguns elements transversals com «Informes», «Plantilles» i «Fluxos de treball».

Consulta l'experiència de la Fundació Esclerosi Múltiple al webinar

Gràcies al CRM hem pogut automatitzar moltíssim els processos de gestió del “Mulla’t” i a més ens permet disposar sempre de la foto de la campanya i això fa que la gestió del projecte sigui més eficient i àgil.

Margi Vilarrubia

Consulta més experiències de les entitats usuàries de SinergiaCRM