Site Overlay

Formació en directe amb els webinars sobre SinergiaCRM

ACTUALITAT

Formació en directe amb els webinars sobre SinergiaCRM

06/05/2020

El 6 de maig es va celebrar la tercera sessió dels webinars. Més de 40 usuaris i usuàries de l’eina es van connectar per aprendre més sobre els mòduls bàsics del CRM.

Des de l’inici del projecte hem anat posant a l’abast de totes les entitats diversos recursos formatius que estan en constant creixement i actualització: des del fòrum resolem diàriament els dubtes i compartim tot tipus de coneixement que generem junts; el wiki és un recurs específic de documentació sobre el funcionament de l’aplicació que compta al seu torn amb alguns exemples pràctics d’aplicació que poden ser d’utilitat per a les entitats; i el canal de YouTube de SinergiaCRM és un recurs que ajuda i facilita l’autoaprenentatge.

A principis del mes d’abril vam llançar una nova modalitat formativa: els webinars. Aquest nou recurs és un espai d’ajuda i suport per treure el màxim rendiment del CRM. Perquè així sigui, volem traslladar una visió més conceptual de l’ús de l’eina i de com donar cobertura a alguns processos estàndard de qualsevol organització. A més, volem compartir respostes a dubtes que sovint apareixen en l’ús pràctic de l’eina en diferents àmbits d’activitat i des de diferents àrees de gestió de les vostres organitzacions.

Fins a dia d’avui, SinergiaCRM ha dut a terme tres webinars. El primer va acostar als departaments de comunicació i captació de fons de les entitats sòcies aquelles eines disponibles i útils al CRM. El segon webinar va tractar sobre l’adaptació i personalització de les instàncies a les necessitats de cada entitat. I, com ja hem comentat, el tercer webinar va passar pels mòduls bàsics sobre els quals s’articula el CRM.

Tots els webinars són consultables des del dia posterior a la seva celebració al canal YouTube de SinergiaCRM.

La participació de les persones usuàries al conjunt de webinars ha estat positiva. En total s’han connectat més de 160 persones, d’un total de 40 entitats sòcies del nostre projecte. Per aquest motiu, SinergiaTIC estabilitzarà aquest recurs ampliant així el ventall de serveis a disposició de les entitats. De manera habitual s’organitzarà un nou webinar cada primer dimecres de mes en horari de 12 a 13.30h.

Si no ho heu fet ja, us animem a participar dels que tindran lloc els propers mesos. A través del nostre butlletí us anirem facilitant la informació al respecte.

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM