Site Overlay

Experiència d’ús: Integració d’un ecommerce amb SinergiaCRM

EXPERIÈNCIES
D’ÚS

Integració d'un ecommerce amb SinergiaCRM

Fundación Unoentrecienmil

La Fundación Unoentrecienmil treballa per impulsar la curació de la leucèmia infantil. Amb aquest propòsit, financen projectes d’investigació científica i donen vida a solucions diferenciadores per a la curació plena dels petits i les famílies des d’altres perspectives.

Actualment, SinergiaCRM és l’element central d’emmagatzematge, seguiment i gestió de tota la seva base social de col·laboradors, tant de persones particulars com jurídiques.

José Luis Pérez Martínez és el Responsable de Socis de la Fundación Unoentrecienmil i ens explica com treballa amb la integració d’una eina ecommerce al CRM:

PUNT DE PARTIDA

Abans de la integració d’un ecommerce amb SinergiaCRM, la Fundació emprava un formulari de captació de fons perquè aquells que volguessin col·laborar amb la compra d’algun dels seus productes solidaris, poguessin fer-ho. Això suposava no poder comptar amb les possibilitats que sí que ofereix una aplicació d’ecommerce, desenvolupada específicament per a aquesta activitat, com ara poder adquirir diversos productes en una mateixa compra, enviament automàtic de factures, control d’estoc, etc. Per aquest motiu, va ser necessari començar a utilitzar un ecommerce, per gestionar en ella, tot el procés de col·laboració a través de la compra dels productes solidaris.

SOLUCIÓ ADOPTADA

La solució adoptada va ser adquirir una aplicació d’ecommerce i gràcies al desenvolupament per part de l’equip de SinergiaCRM d’un plugin que connectés aquesta aplicació ecommerce amb el CRM, juntament amb el desenvolupament realitzat pel seu proveïdor tecnològic, “Elhombrecondoscerebros”, per traslladar la informació de l’ecommerce a aquest plugin, van començar a orientar totes les vendes dels seus productes solidaris a aquesta aplicació. Això va suposar poder beneficiar-se de les característiques específiques d’una aplicació enfocada a aquest tipus d’activitat i que totes aquestes vendes, a l’entrar directament al CRM, estiguessin sempre actualitzades. A més, va mantenir el CRM com a element principal per a la gestió, seguiment i anàlisi de tota la base de col·laboradors

Consulta l'experiència de la Fundación Unoentrecienmil al webinar

Integrar un ecommerce amb SinergiaCRM ens ha permès beneficiar-nos d’una eina creada per vendre, mantenint el CRM com a element central de gestió de la nostra base social.

José Luis Pérez Martínez

Consulta més experiències de les entitats usuàries de SinergiaCRM