Site Overlay

Principals dades de SinergiaCRM el 2020

ACTUALITAT

Tancant el 2020. Algunes de les principals dades de l'ús de SinergiaCRM...

Des de l’Associació SinergiaTIC hem fet un repàs a les dades més rellevants que ha deixat l’activitat de les entitats associades sobre SinergiaCRM durant l’any 2020. 

29/01/2021

A gairebé totes les trobades que sovint fem amb les nostres entitats – i, en algun cas, en algun webinar específic sobre el tema – insistim en la necessitat de registrar la informació de forma adequada per tal de poder fer memòria de l’activitat, per poder prendre decisions a partir de la informació disponible, per poder ser transparents amb la base social, …

A l’Associació SinergiaTIC no volem ser menys i hem volgut aturar-nos un moment – no gaire, el 2021 ens demana tota l’atenció, ple de reptes il·lusionants – per revisar algunes dades sobre l’ús de SinergiaCRM. Amb més de 100 entitats associades, més de 3.200 usuaris actius, l’activitat creix de forma continuada. És ben cert que la quantitat no sempre porta associada la qualitat i la satisfacció de qui en fa servei, però són registres que ens engresquen – i responsabilitzen – en aquest projecte, ja consolidat, “des de” i “per al” Tercer Sector. 

A la galeria inferior podràs consultar algunes de les dades que hem recollit sobre mòduls personalitzats, projectes, registres de persones i organitzacions, usuaris actius, pagaments gestionats, correus electrònics enviats, assistències registrades i fils oberts al fòrum.

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM