Site Overlay

Desplegament de nous mòduls d’Atenció Directa

ACTUALITAT

Desplegament de nous mòduls d’Atenció Directa

Els mòduls de SinergiaCRM que s’agrupen sota l’epígraf d’Atenció Directa (Valoracions, Objectius, Seguiments i Entorn personal) pretenen oferir un punt de partida genèric per a la gestió de la informació relativa a aquesta parcel·la de l’activitat de les organitzacions usuàries.

26/02/2021

Tot avançant en el nostre objectiu de fer de SinergiaCRM una eina amb un abast el més global possible i mirant de respondre a requeriments històrics d’un nombre rellevant d’entitats sòcies, hem fet el desplegament de nous mòduls funcionals que podem agrupar sota el nom genèric d’Atenció Directa.

Aquests mòduls incorporen 4 noves funcionalitats al CRM:

– El registre de l’Entorn (persones o organitzacions) de les persones ateses a la vostra entitat.

– Les Valoracions d’aquestes persones ateses en qualsevol moment de la relació amb vosaltres (en la derivació o entrada, a la sortida, etc.) i el detall de les recomanacions associades.

– Els Objectius plantejats amb les persones ateses, amb el registre de dates temptatives, estats, àmbits…

– El Seguiment de tota la interacció amb les persones ateses: acompanyaments, tràmits, tutories, entrevistes, etc. Tot centralitzat i permetent una visió clara de l’activitat que s’ha dut a terme per part de l’equip tècnic.

Tota aquesta funcionalitat es complementa amb d’altres ja existents com el bloc d’Esdeveniments, on algunes entitats ja hi recolliu la participació en centres oberts, teràpies, activitats grupals, etc.

Si voleu saber més sobre la funcionalitat d’aquests nous mòduls podeu consultar el wiki o consultar-nos qualsevol qüestió als fòrums.

Esperem que aquesta nova funcionalitat us permeti ampliar i consolidar l’ús de SinergiaCRM a les vostres entitats i us animem a fer-nos arribar les vostres propostes de millora per a les properes versions. 

Ah, i ben aviat també incorporarem nous mòduls específics per a la gestió dels processos d’Inserció Laboral. Com veieu, el ventall d’àmbits de gestió organitzativa que SinergiaCRM us permet abastar és cada cop més ampli. I n’hi haurà més!

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM