Site Overlay

Coneix SinergiaCRM i la seva funcionalitat d’Insercio Laboral

ACTUALITAT

Coneix SinergiaCRM i la seva funcionalitat d'Inserció Laboral

Ja pots consultar el vídeo de la sessió oberta on vam presentar el projecte SinergiaTIC i l’eina SinergiaCRM fent especial èmfasi en els mòduls d’Inserció Laboral.

19/04/2021

L’acompanyament en els processos d’Inserció Laboral que ofereixen moltes entitats del Tercer Sector genera, habitualment, importants ineficiències en la gestió de la informació dins de la pròpia organització.

Entre d’altres motius …

… perquè l’atenció que l’entitat ofereix als usuaris i usuàries és més àmplia que el propi procés d’inserció (altres serveis des de l’entitat, teràpies, formació, atenció des del moment del primer contacte, seguiment després de finalitzar el procés d’inserció, etc.)

… perquè no està integrat amb la resta de processos i àmbits de l’entitat (comunicació, finançament, captació de fons, etc.) i l’anàlisi i la mesura de l’impacte de la Inserció Laboral queden aïllats respecte el global de l’entitat

… perquè la gestió del projecte hauria d’incloure també la comunicació eficient amb usuaris i usuàries (formularis d’entrada, àrea privada per a consulta d’estat dels processos, etc.)

Si, a més, en l’activitat d’Inserció Laboral es col·labora amb el programa Incorpora o amb el SEPE, la complexitat de la gestió s’incrementa considerablement.

Des de 2013 l’Associació SinergiaTIC treballa per empoderar les entitats del Tercer Sector en l’ús de la tecnologia. Més de 120 entitats ja són sòcies d’aquesta iniciativa “des de i per al” Tercer Sector.

SinergiaTIC ha desenvolupat SinergiaCRM (www.sinergiacrm.org), una solució de gestió integral de la base social que abasta àmbits tan habituals i específics de les organitzacions no lucratives com la captació de fons, el finançament, la comunicació, la gestió d’esdeveniments, l’atenció directa a usuaris i usuàries, etc.

Darrerament s’ha incorporat a SinergiaCRM un conjunt de funcionalitats associades a la gestió dels processos d’Inserció Laboral: el registre d’ofertes i candidatures, la sincronització d’informació amb la plataforma online del programa Incorpora i la generació automàtica dels fitxers requerits pel SEPE.

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM