Site Overlay

Nova funcionalitat de Recursos i Reserves

ACTUALITAT

Nova funcionalitat de Recursos i Reserves

Aquesta funcionalitat, ja disponible al CRM, permet a les organitzacions gestionar recursos de diferent tipus susceptibles de ser reservats o prestats, com ara sales de reunions, vehicles, materials o equipaments, entre d’altres.

16/02/2022

És habitual entre les organitzacions la necessitat de gestionar de manera àgil un conjunt de recursos “a préstec”, ja sigui per la seva ocupació, per la seva cessió o, simplement, per la seva disponibilitat.

  • Recursos com projectors, ordinadors, micròfons, telèfons mòbils, …
  • Sales de reunions, terrenys d’acampada o altres espais on desenvolupar activitats, …
  • Recursos residencials com ara pisos o habitacions amb una certa rotació …
  • Vehicles de l’organització …
  • Recursos en préstec a usuaris i usuàries com a cadires adaptades…
  • Fins i tot, recursos professionals externs –professionals sobre els quals hem de gestionar una disponibilitat limitada–.

Durant aquest passat mes de gener es va llançar una actualització per introduir nova funcionalitat a SinergiaCRM que donés cobertura a aquesta necessitat de gestió. L’estructura és molt simple però, alhora, dóna un enorme potencial:

  • Un mòdul on registrar i categoritzar (tipus, estat, cost, …) els diferents recursos disponibles a l’organització.
  • Un altre mòdul on gestionar les reserves dels recursos esmentats, gestionant la disponibilitat en base a les dates de reserva i els recursos associats a aquesta.
  • Finalment, un calendari de reserves on visualitzar la disponibilitat de qualsevol recurs i les reserves actives a què està associat, facilitant així al màxim l’eficiència de qui hagi de dur a terme la gestió.

Tot el detall de la funcionalitat d’aquest bloc de Recursos i Reserves està documentada a la wiki i les entitats usuàries de SinergiaCRM ja poden disposar al menú dels tres mòduls descrits.

Es tracta d’una demanda històrica de les entitats sòcies que, sens dubte, amplia el potencial de SinergiaCRM com a solució integral de gestió de la base social.

Així mateix, al webinar del mes de febrer de SinergiaCRM es va dur a terme la presentació de la nova funcionalitat amb detall, tenint en compte el possible ús i les necessitats de les entitats usuàries del CRM.

A continuació, podràs veure el vídeo de la presentació de la nova funcionalitat de SinergiaCRM:

SinergiaTIC és una entitat sense ànim de lucre que té per missió potenciar la capacitat de les organitzacions no lucratives d’adoptar estratègicament i utilitzar eficientment les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). SinergiaCRM és el primer desenvolupament d’aquest projecte “des de” i “per al” Tercer Sector.

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM