Site Overlay

SinergiaTIC col·labora amb SalesAgility

ACTUALITAT

SinergiaTIC col·labora amb SalesAgility

SalesAgility és l’impulsora i desenvolupadora de SuiteCRM, el CRM de codi obert més popular del món, i base de SinergiaCRM.

23/03/2022

SinergiaTIC ha començat a col·laborar amb SalesAgility, una empresa de programari de codi obert centrada en oferir solucions de gestió de relacions amb els clients (CRM) per a organitzacions d’arreu del món.

Concretament, SinergiaTIC ha entrat a formar part d’un equip de treball anomenat Community Working Group, que té per objectiu impulsar l’evolució de SuiteCRM, ajudant a accelerar l’evolució del projecte i generant, en conseqüència, un impacte positiu sobre la comunitat global.

Pertànyer al CWG és un reconeixement a la contribució que SinergiaTIC fa de forma sistemàtica a la millora del codi de SuiteCRM. En aquest sentit, les entitats sòcies de SinergiaTIC veuen avalada externament la capacitat tècnica de l’organització a la qual pertanyen. I per als qui encara no coneixen l’entitat, és un element de garantia sobre la qualitat de la feina de SinergiaTIC.

En els gairebé 10 anys d’existència de SinergiaTIC, s’han dedicat molts esforços per disposar d’un molt bon producte CRM i per acompanyar les entitats sòcies en la seva implantació efectiva. Però, arribats a aquest punt, l’entitat vol complementar aquesta valuosa feina amb determinats elements de projecció exterior i, de fet, en el pla estratègic que està elaborant, aquesta idea s’ha anat explicitant per part de tots els actors que hi han participat.

Amb aquesta col·laboració amb SalesAgility, SinergiaTIC participa de forma explícita de la comunitat de codi obert, en justa correspondència amb el que en rep, i ajuda a fer-la cada dia més forta. Així doncs, l’entitat està avançat cap a un futur previsible i ha començat a treballar en un dels àmbits que serà rellevant per a l’organització els propers anys.

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM