Site Overlay

A SinergiaTIC estem preparats per acompanyar-te en el teu salt digital

ACTUALITAT

A SinergiaTIC estem preparats per acompanyar-te en el teu salt digital

SinergiaTIC ja és Agent Digitalitzador del programa Kit Digital, finançat amb els fons europeus “Next Generation EU”.

25/05/2022

El programa Kit Digital és una iniciativa que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital de qualsevol organització.

SinergiaTIC ha estat validada com a agent digitalitzador en l’àmbit de la gestió de clients, per la qual cosa les organitzacions no lucratives que compleixin els requisits establerts a les diferents convocatòries del programa poden finançar els serveis que prestem amb càrrec a aquests ajuts.

SinergiaTIC posa a disposició de totes les entitats la solució SinergiaCRM, una eina que dóna cobertura amb la màxima eficiència a tots els processos de relació amb la base social de les organitzacions, així com els serveis associats d’adaptació, millora de l’aplicació o sessions de formació i orientació sobre el seu ús.

L’equip de SinergiaTIC no es fa càrrec de la sol·licitud del bo a l’administració convocant, de manera que serà la mateixa organització interessada la que haurà de fer les gestions necessàries per obtenir-lo. Encara que no gestionem la sol·licitud, posarem a la disposició de les entitats interessades la informació que haguem pogut recopilar per facilitar el procés.

Si sou una entitat que encara no forma part de SinergiaTIC i esteu interessades en la implantació de SinergiaCRM, podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic info@sinergiacrm.org.

Com s’aconsegueix el bo digital?
Si voleu disposar d’un bo digital que us permeti accedir a solucions de digitalització com SinergiaCRM, consulteu el següent vídeo:

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM