Site Overlay

Genera un enllaç per als teus PDF personalitzats i envia’ls per correu electrònic amb SinergiaCRM

ACTUALITAT

Genera un enllaç pels teus PDF personalitzats i envia'ls per correu electrònic amb SinergiaCRM

SinergiaTIC ha desenvolupat una nova funcionalitat per al CRM, es tracta de la possibilitat de generar enllaços dels documents PDF creats a la pròpia eina.

7/06/2022

El mòdul Plantilles PDF de SinergiaCRM permet generar documents personalitzats (cartes, certificats, diplomes, etc.) a partir de plantilles predissenyades.

Aquesta funcionalitat topava habitualment amb una doble problemàtica quan es tractava de fer una distribució d’aquest document des d’un entorn online: d’una banda, l’enviament havia de ser sempre adjunt, amb el consum de recursos necessari i d’ocupació que això significa -i més si es tracta d’accions per a molts registres -; i, d’altra banda, la impossibilitat tècnica de dur a terme l’enviament de forma personalitzada i massiva – un document personalitzat per a cada destinatari d’un conjunt de correus destinació -.

A la darrera actualització del CRM es va incloure una nova funcionalitat relativa a aquest mòdul: es tracta de la possibilitat de la generació dinàmica del document a partir d’un enllaç.

Aquest enllaç permet la creació i la descàrrega directa d’una plantilla PDF personalitzada amb les dades de la Persona, Interessat o Organització destinatària. Aquest document PDF es genera “al vol” en el moment que el destinatari fa clic a l’enllaç i no s’emmagatzema al CRM.

Hi ha una doble via per enviar aquest enllaç: en primer lloc, podem incorporar-lo a un correu electrònic “directe” (l’ID del destinatari ja està inclòs a l’URL); o també, podem incorporar-lo a una campanya massiva (l’ID del destinatari és un paràmetre a l’URL que es personalitza a l’enviament per a cada correu).

Així, les aplicacions que aquesta nova funcionalitat permet gestionar amb més agilitat són diverses, com per exemple l’enviament massiu de certificats de donació, la generació de diplomes d’assistència a esdeveniments, enviaments de dades de base disponibles al CRM per revisar – processos de “renovació” de la relació amb l’entitat -.

A més de l’enviament de documents a través de campanyes o de manera individualitzada, s’obre la porta a la incorporació d’aquest tipus de distribució o descàrrega de documents a les àrees privades integrades amb el CRM.

A la wiki de SinergiaCRM pots consultar tota la informació sobre la nova funcionalitat i als fòrums de suport l’equip tècnic de SinergiaTIC atendrà tots els dubtes que puguin sorgir sobre el seu funcionament.

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM