Site Overlay

Experiència d’ús: Gestió de socis i donants a SinergiaCRM

EXPERIÈNCIES
D’ÚS

Gestió de socis i donants amb SinergiaCRM

Fundación Aladina

Des de fa 17 anys, la Fundación Aladina ofereix atenció integral a infants i adolescents malalts de càncer i a les seves famílies. Cada any, una mitjana de 1.500 menors es beneficien dels diversos programes i projectes de l’entitat a tot el territori nacional.

Aladina ofereix suport psicològic gratuït als menors i a les famílies; suport emocional, a través d’oci terapèutic i voluntariat diari a hospitals; i suport material, cobrint les necessitats derivades de la malaltia a famílies amb nens malalts.

El CRM és la seva eina principal de gestió de tota l’activitat econòmica relativa a la recaptació de fons (captació i fidelització) i també els permet administrar la gestió de pacients i famílies què atenen.

Sara Moreno és la tècnica responsable de fundraising i ens explica com gestiona la Fundación Aladina les persones sòcies i donants mitjançant SinergiaCRM.

PUNT DE PARTIDA

La Fundación Aladina parteix amb l’objectiu de voler millorar l’estratègia orientada al soci i al donant. En aquest sentit, posen l’accent en potenciar l’operativa tècnica i administrativa, així com l’automatització de tasques relacionades amb la gestió de la base de dades i la importació d’informació i dades al CRM.

SOLUCIÓ ADOPTADA

La Fundación Aladina ha transformat l’estratègia de captació i fidelització de socis i donants gràcies a tots els processos interns desenvolupats en torn dels fluxos de treball, els informes de rendibilitat, les campanyes i els esdeveniments.

  1. Fluxos de registre d’informació: categoria / compromisos de pagament / campanyes / seguiment de l’estat dels pagaments / gestió de devolucions.
  2. Cicles de gestió de comunicació segons relació (persona/organització) i categoria.
  3. Coordinació de les diferents persones de l’equip atribuint rols a SinergiaCRM adequats a cada àrea de gestió (comunicació, fundraising, administració, finances, etc.)
  4. Revisió d’informes de validació diaris.
  5. Desenvolupament de fluxos de treball i informes adaptats a les necessitats operatives, seguiment i anàlisi de resultats de cada àrea.

SinergiaCRM és actualment l’eina de relació amb pacients i famílies, socis, donants i col·laboradors, mitjançant la qual han crescut en ingressos i han aconseguit desenvolupar una nova estratègia de recaptació de fons.

Així mateix, també els ha permès afegir diverses funcionalitats enfocades a millorar la gestió administrativa i econòmica de la base de dades i estratègies de màrqueting per a la captació i la fidelització de la base social.

Consulta l'experiència de la Fundación Aladina amb SinergiaCRM

El creixement exponencial que ha experimentat la Fundación Aladina durant els darrers 5 anys no hagués estat possible sense l’eficiència que aporta SinergiaCRM a la feina diària.

Sara Moreno

Consulta més experiències de les entitats usuàries de SinergiaCRM