Site Overlay

Un any de webinars a SinergiaCRM

ACTUALITAT

Un any de webinars a SinergiaCRM

Els vídeos de les sessions dels webinars s’han visualitzat més de 2.000 vegades a YouTube.

Al canal de SinergiaCRM hi podràs trobar el contingut dels webinars duts a terme per l’equip de SinergiaTIC sobre temàtiques relacionades amb l’eina i les seves funcionalitats.

24/03/2021

Com potser recordareu, la pandèmia va accelerar una idea que ens rondava des de feia temps: activar un seguit de webinars periòdics on fer-vos arribar aspectes més conceptuals del CRM -no focalitzats en la formació entorn els mòduls, finalitat que cobreixen els vídeos autoformatius al nostre canal Youtube-.

Ja portem un any de pandèmia i també arribem al primer any d’aquesta experiència a SinergiaTIC. Ens hem aturat a fer una ràpida revisió mitjançant algunes dades -tot i que no són les més importants en la nostra valoració-:

  • Hem convocat 12 webinars que han cobert diverses temàtiques: la qualitat de les dades, la presentació del Model 182, experiències d’ús d’entitats usuàries del CRM, l’aplicació de l’eina a la comunicació i a la captació de fons, etc.
  • Hem tingut més de 500 participacions en els webinars.
  • Més del 75% de les entitats sòcies heu participat en algun dels webinars.
  • Els vídeos d’aquestes sessions s’han visualitzat més de 2.000 vegades.

L’equip de SinergiaTIC valorem positivament aquest nou espai i eina de suport i volem donar continuïtat a la nostra trobada mensual. Dit això – i més enllà de les enquestes que periòdicament us hem anat fent arribar-, estarem encantats que ens feu les vostres valoracions, suggeriments, crítiques o propostes a través de l’espai de debat al fòrum.

Consulta les últimes novetats de SinergiaCRM